090228

jag är lite dålig på att skriva här tycker jag...men nu ska de bli skärpning på det!
Jag har bara jobbat en massa och tränat en massa. Och imorgon har vi en viktig match mot Näset, vi ska fan krossa dom!!!!
Men idag så har jag kollat på Pontus när dom spela match mot Gårdarike och det blev ingen bra match tack vare dom KASSA domarna.....för dom höll nästan på att döda varandra tillslut. Men Palnstaden förlora tillslut ändå med 3-1. men men man får bara inte hoppas att dom ska dömma oss någon gång! Efter matchen så åkte jag till jobbet direkt jobba några timmar och sen hem och titta på tv och äta en MASSA godis : )


Den 17 februari blev jag moster och det är jätte roligt, fast synd att hon bara skriker så mycket : / hehee...


idag har jag namnsdag (om någon vill veta asså!) HAHAA


090210

Har varit ledig idag igen. Men idag så åkte jag & Pernilla in till Malmö och köpte lite nya skor till mig : ) Sedan var det dags för träning efter det....Och nu ska jag kolla på tv : )


snart är det dags


                 Grattis Sabbe
 

PALMSTADEN!

förra veckan har jag verkligen inte hunnit skriva eller orkat för har jobbat typ 75 timmar....men igår var det seriefinal mot Klagshamn och det gick SKIT BRA, en av våra bästa matcher någonsin. Vi spelade verkligen som ett div. 2 lag och vi ska fan upp i 2:an!!!!! Vi vann med 7-1 och jag gjorde 3 mål : )  men jag fattar inte hur jag kunde orka spela eftersom jag var helt död i mina ben. men men skit samma..
 


RSS 2.0