SWE

fy fan va Sverige är dåliga!


fix

har inte hunnit skirva för har bara jobbat hela tiden...men idag är jag ledig och ska ner till stan nu med sabbe och lillebror och handla kläder och så inför studenten ikväll och imorgon : ) så känner mig jävligt stressad just nu...............    nä orkar inte skriva mer nu. caioooooooooo


Sirusho-Qele qele

jaha va ska man nu skriva om då........jo kan berätta att jag var i Danmark igår med mamma, ann-kristine och pernilla. Körde över bron & så stanna på Netto och handla lite billig sprit : ) och när vi kom ut från netto hade vi fan fått böter :@ för vi glömde sätta p-skiva!!!!!!! jävla danska p-lisa 510 dk.  Sen körde vi vidare till Field's och handla ännu mer sprit och så.....sen körde vi hem igen.  Och precis när vi hade kommit hem fick vi reda på att det hade hänt en STOR olycka på bron så alla fick vänta och köra över.

onsdag idag och då har jag varit i stan med Linda...körde ner till stan för de blåste så mycket och när jag kommer ner där så var där ingen parkering som vanligt så jag tänkte att jag nog fick köra upp på valentaket och parkera där...fast har aldrig kört upp där så var lite nervös....men de gick bra till jag kom upp där och såg att där var två bommar och man var tvungen att trycka på en knapp för att bommen skulle öppnas...och jag ställde mig för långt ifrån så fick knäppa upp bältet och hänga långt ut genom fönster för att trycka på den jävla knappen!!! bilen bakom mig trodde jag var helt ströd ju att jag inte fatta att man får köra närmre ju... : / hahaa...samtidigt som allt detta händer så ringer Linda och jag blir ännu mer stressad...men de gick bra till slut iallafall....Jag ska ALDRIG MER köra upp där iallafall. Sen hittade man fan inget i stan! så vi gick och åt på Harmony.


Och nu håller vi på att sätta upp poooooolen :D

Härlig låt från Erouvisiton --> Sirusho-Qele qele
Eller en SJUKT BRA LÅT ---> Akon ft. Kardinal Offishall - Dangerous


RSS 2.0