right now

Shit i natt hade jag världens sjukase dröm asså!! går inte beskriva hur konstig den var. jaja skit i de...idag har jag iallafall bara jobbat och de var väl sådär kul, fick bara städa en massa för de är ingen som har gjort de nu när jag har varit ledig i 2 dagar....och snart hade jag tänkt åka till ONOFF och kolla på en ny mobil för de behöver jag verkligen för min är snart med på antikrundan hahaa...Och ikväll är det innebandy träning : )

Lady Gaga-Poker face <3

arrrhh...

...jobbade bara lunch idag och efter de gick jag en snabb runda i stan för att försöka hitta någon present till pernilla men de gjorde jag inte. Så kom hem sen fick mamma & jag åka in till Malmö för att hitta nårra grejer....och efter de blev jag monster trött.

åhhh på lördag är det lagfest : ) tror de kommer bli så jävla galet asså.

du måste bara lyssna på Kate Parrys nya låt: Hot n Cold SJUKT BRA : D


20 oktober

i fredags så jobba jag hela dagen lååång och i lördags hade vi match mot Ystad, och vann med 24-0 och efter det så var man tvungen att festa till det eftersom de ändå är lördag. Så jag stack till Matildas nya hus ;D och satt där och drack sen blev till magget tillslut......söndagen jobbade jag, och var monster trött!!!!!!

idag har jag iallafall bara jobbat lunch, tur de för hade verkligen inte jobbat hela dagen.
Men ikväll så är det innebandy träning : ) wohooo..
Och det är bara 3 dagar till pernilla fyller år och vet inte vad jag ska köpa till henne : /


14 oktober

idag har jag bara jobbat lunch och sen efter de gick jag hem till nilla och baka en SKIT GOD kladdkaka, mums va gott  : ) Sen gick vi till mormors nya lägenhet i stan och nu sitter jag här och väntar på maten ska bli klar.....för jag är monster hungrig!!!!
Och ikväll är det innebandy träning : ) wohooo va skoj de ska bli : )


PIK

i helgen så har man jobbat och spelat match mot Höllviken och vann med 4-1 och jag gjorde 1 mål och en skit bra passning fram till sabbe ;D hehee...
och bilden i tidningen är så jävla ful....men får lägga upp den ändå.
       

varför kan de inte vara som förr??då gick allt så bra...



Britney Spears-Womanizer

RSS 2.0