24 december


första julen utan dalton sen han dog : ( saknar han som fan! <3

annars har jag varit i stan och handlat den sista julklappen....och nu ska jag hoppa in i duschen.

   

Jag önskar alla en riktigt GOD JUL ♥

22 december

IF I WERE A BOY......


20 december

usch denna veckan har inte alls varit roligt....har verkligen bara jobbat dag ut och dag in....har jobbat 12 dagar i rad nu och IDAG blev jag ledig. Och orkar inte göra ett skit........jag sov ända till kl 13 idag och sen dess har jag bara latat mig för orkar inte göra ett skit, igentligen hade man velat festa...för de är inte ofta jag är ledig en lördag, tror de är 3 månader sen jag var ledig en lördag...och då var jag ledig för vi hade match, men skit samma jag är helt död iallafall. Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film och käka massa med godis. : )


-fy fan äkligaste med denna veckan var jordbävningen, vaknade bara upp av att hela sängen bara skaka : / och trodde nån hade kört in i vårt hus...



Nu är det bara 4 dagar tills de är julafon : )

15 december

jahaa..i helgen så har jag bara jobbat som ett djur och är verklige jätte trött nu. Orkar igentligen inte jobba ett skit men man måste ju : (
igår så jobbade jag fram tills vi skulle spela match, fast jag var ändå bänkvärmare dom första två perioderna...vi hade rätt skoj på bänken ändå...snacka om att vi skulle ta med oss fika och kaffe till nästa match och ha lite picknick :D hahahaaaa.....Men sen i 3:e så kom jag in och då gjorde jag 2 mål fast dom räknade bara 1 av dom :(  AHHH skit samma! vi vann iallafall med 24-0 igen.


Snart är det julafton och jag har inte börjat handla mina julklappar, känner att de kanske börjar bli tid att göra de snart.


10 december

åhhh fy fan va jag har träningsverk sen igår....de var de jobbigaste jag varit med om på länge. Jag kan knappt skratta för de gör så ont i magen : /  och jag har verkligen inga arm muskler, orka knappt bära 10 kg. jaja skit i de...annars idag har jag bara jobbat och sen kollat på de nyaste avsnittet av One Tree Hill : ) Och nu sitter jag här och väntar att tiden ska gå eftersom jag håller på att färga håret. De är så jobbigt att vänta i 30 min : /
Iallafall så skulle min gammlemormor fyllt år idag om hon hade levt, fast vet inte hur gammal hon skulle blitt.......och har faktist varit inne om mormor och checkat läget hos henne, gav henne lite lussebullar som mamma gjort idag : P

saknar min vovve <3

9 december

innan jag gick och la mig igår gjorde jag typ 100 situps....och idag har jag haft träningsverk i magen : / hahaa..
ikväll ska laget träna på Colosseum, ska väll bli roligt har aldrig tränat där...
annars idag har jag laddat hem en massa jul musik, åhhh de är så härligt med jul.  : )




Britney Spears-Circus

  

8 december

igår spelade vi match mot Klagshamn och de var en jävligt tuff match, fick verkligen kämpa som djur. Men det blev 2-2 tillslut. nästa match är mot Ystad och de kommer bli en skit tråkig match, sist vann vi bara med 24-0.




idag har jag jobbat sen varit hos pernilla och blivit fotad med hennes nya kläder.........och precis kollat på prison break : )


the winner takes it all

usch har inte alls gillat denna veckan, allt har bara blivit fel och inget har gått bra!!
Vill bara att allt ska va som de var förr...



jaja snart ska man iväg och träna.....hoppas de går bra. . . .


            

1/12

har varit väldigt  dålig på att skriva......fast har verken orkar eller hunnit. men i helgen har jag bara jobbat,jobbat,jobbat, och igår hade vi igentligen match men var tvungen att jobba för de var julskyltning och då är de monster mycket folk! Men tur så vann vi iallafall : )

och snart ska jag iväg och träna innebandy : D

RSS 2.0