fredag

fan va veckorna går snabbt asså.....idag är de fredag och då blir det jobb men vet inte hur länge och sen får man se vad som händer efter jobbet. annars idag har jag bara solat vill fan få färg är ju krit vit :(
Och nu så väntar jag på att min fiskgratäng ska bli klar, är bara 20 min kvar :D haha...


   

Dalton<3

idag är det en  månad sen Dalton dog, de är sjukt så snabbt tiden går...kändes som det var igår....jag saknar han så jääävla mycket. Han har funnits hos oss i 14½ år...han har alltid kommit till mig när jag kom hem eller när jag kollat på tv...åhhhh jag vill att han ska komma tillbaks eller så vill jag ha en ny likadan dalton <3


jag och Dalton <3

image5    

Annars idag har jag jobbat från typ 13-21, mer har jag inte hunnit göra idag!

ledig och så..


igår var det den sjukaste dagen asså, jag, pernilla och mormor åkte in till Svågetorp och gick där lite sen till IKEA....när vi körde från IKEA så ligger där en bil framför oss & kör i 50km/h när man ska ut på 90vägen och klockan var 4 och det var BILAR ÖVERALLT....jag blev lite arg för hon måste fan gasa....sen helt plötsligt räckte hon FINGERT åt mig...jag bara VA? :O sen körde jag om henne och räckte tillbaka!!!!!!
och sen körde vi in en runda till Maxi för de var längesen mormor var där och när vi skulle ut från parkeringen så såg man inget när man skulle köra ut så jag chansa köra ut...så kom det en fattig bil med en gammal tant körande en bit ifrån (kanske 10 meter ifrån utfarten) och hon börja blinka med helljusen och räckte FINGERT IGEN!!!!! jag bara HALLLLLLÅ? :O va fan är detta för dag asså, vad är det med alla idag? jag har fan inte gjort nått fel ju..


jag har varit ledig i 4 dagar nu, den längsta semestern sen januari :D så jäääävla härligt....fast idag börjar det igen med jobb, men men sånt e livet! Annars idag har jag solat lite och fixat lite i mitt rum :)

 

image3

Pernillas modevisning!

Igår hade min syster modevisning på Kulturhuset....och ska berätta lite om dagen....
det började med att jag vakna vid 11 tiden och gick direkt och duscha sen fixa till mig sen körde jag hem till nilla och börja ringa lite modeller för de fattades typ 5 st. men vi fixade nårra och sen gick vi till stan och på vägen dit mötte vi bina & mange (tror mange stavas så :S ) sen gick vi upp till Euro sko och tog lite skor som passade bra.
Därefter stack jag,nilla och malin till McDonald's och käka snabbt för de var bara 45 min tills vi skulle träffa alla modeller på kulturhuset och innan de måste vi hem om och ta ner alla 20 påsar och hitta nårra fler modeller.....vi kom dit och modellerna stod och vänta på oss. bina och denise ringe nån samtal och fixade nårra modeller!
Efter en liten stund började vi öva på hur vi skulle gå och en massa sånt skit. samtidigt som vi gjorde de blev vi sminkade av Andréas Nails & Beauty. Hon var riktigt bra, vi fick lösögonfransar som kostar typ 500kr  :D
klockan gick och människorna började komma..............klockan blev 19.00 och det var DAGS! musiken startades och Anna började gå ut efter de kom vi en och en. . . . . .första kollektionen var över, en liten paus och ombyte för oss...
Det var dags för den andra kollektionen och man skulle gå sakta...när man väl var där inne kändes de som en evighet men men de gick bra ändå....snabbt in och byta om till den trejde kollektionen och ut igen... och sen var det över : ) Då kunde man slappna av igen, hungrig som fan gick vi till Istanbul och käka lite mat där...sen hem till nilla och bära upp alla 20 påsar igen. sen körde jag hem, för jag orka inte mer!

kanske lägger in nårra bilder på modevisningen sen. . . .


576016-1
man hade gärna velat se ut som henne ju :)

hej alla människor!

HAY! nu har jag fixat en blogg och ska försöka skriva i den när jag hinner och pallar : ) hihi..

RSS 2.0